Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

På årets mørkeste og koldeste dage vil vi gerne hylde kunsten, musikken og livet med lys. På Reffen kan du opleve de to fantastiske værker – Mirage af Cedric og Platonic af Julien Menzel. I tæt følgeskab med et forblændende eventprogram, der er fyldt med musikalske oplevelser, fordybelse og fest.

Painting the Darkness sætter Reffens omgivelser i et helt nyt perspektiv. Værket er skabt af den italienske kunstner Lenny Samperi “Lennowski”, der “maler” det mørke landskab med lys i form af store videoprojektioner. Resultatet er et tredimensionel og drømmende univers, der bare venter på at blive udforsket og er en lise for enhver vintertræt krop og sjæl – sand terapi. Værket har han skabt unikt til lysfestivalen som en diamant, der skinner stort og flot i vintermørket.

Painting the Darkness udenfor Werkstatt kan opleves hver dag under hele festivalen.

LYS I MØRKET

På årets mørkeste og koldeste dage vil vi gerne hylde kunsten, musikken og livet med lys. På Reffen kan du opleve et fantastisk værk – Painting the Darkness af Lenny Samperi “Lennowski”. Vi afslutter også den store lysfestival i Werkstatt, hvor lys og lyd går op i en højere enhed.

Painting the Darkness udenfor Werkstatt kan opleves hver dag under hele festivalen.

Kom og fejr lyset i mørket med os til afslutningsfesten på Copenhagen Light Festival. Træd ind i en fortryllende verden af lys og lyd, hvor vi præsenterer en unik og magisk musikoplevelse med live-performance af Katrine Grarup Elbo, Øynn & Mike Sheridan. Kom med på gratis rundtur og oplev værkerne på Refshaleøen og dans til sent på natten når Mari to the future, Boogie Rookie og Oscar Hugo gæster DJ-pulten. Vi runder festivalen af på festligste manér og markerer afslutningen på disse fortryllende uger med en eskapade af lyd og lys. Lad os sammen skåle og nyde de sidste stråler fra lysværkerne.

LIVE

Katrine Grarup Elbo, Øyunn & Mike Sheridan leverer en eksklusiv koncert på Copenhagen Light Festivals sidste aften. Disse musikalske kraftcentre forenes i en unik trio-konstellation, hvor de improviserer og væver deres unikke musikalitet sammen. Vi glæder os til at dele denne oplevelse med jer!

24. februar kl. 20.00

Gratis entré