Stadeplads på Reffen

Bliv en del af Nordens største street food-marked – et åndehul, fællesskab, marked og en platform for iværksættere. Reffen har i alt plads til omkring 55 madboder, barer og butikker/workshops fordelt på Main Street og Reffen Village.

Main Street er Reffens travle hovedgade, der hele sæsonen syder af liv, og hvor du kan nyde den smukke havudsigt.

Reffen Village er det centrale knudepunkt, hvor gastronomiske boder ligger side om side med kreative værksteder, barer og spisepladser. Læs mere om visionen, området og dogmerne for Reffen her.

Vi åbner nu for ansøgninger til sæson 2, som starter den 28. Marts 2019. Der er få pladser til et lækkert street food koncept og et par ledige containere til kreative sjæle.


FOOD TRUCK

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er et mobilt køkken eller foodtruck i Reffen Village lige stedet for dig!  

Læs mere og søg

MADBOD

Er du vild med at lave mad – og går du med en iværksætterdrøm, der skal udleves i år? Vi har tre ledige 20 fod-containere – to ud mod Main Street og én i Reffen Village – og to ledige pladser til food trucks i Reffen Village.  Måske er der en plads til lige præcis dig!

Læs mere og søg

BUTIK / VÆRKSTED

Vi søger kreative ildsjæle, der har lyst til at åbne butik på Reffen. Hvis din passion er indenfor det kreative håndværk, kan du også have din workshop i samme container.

Læs mere og søg

Bar staff / runner

Reffen genåbner i slutningen af marts 2019 og med den bedste havudsigt, lækker street food, barer, kreative værksteder, kunst, musik og events er vi HELT vilde efter at komme i gang med næste sæson. Vi søger glade og engagerede folk, som elsker at servicere gæster fra hele verden:

BAR STAFF

Vores opgave er at bemande alle barer og til det søger vi glade, udadvendte og hurtigarbejdende folk, der ELSKER at være i et dynamisk og sjovt miljø.

Bartendererfaring er ikke et must – men erfaring fra caféer, restauranter, festivaler, street food-markeder eller lignende er klart en fordel. Du skal kunne tale både dansk og engelsk og være fyldt 23 år.

RUNNERE

Vores opgave er at servicere hele Reffens område, og arbejdet består blandt andet i at holde Reffen ren og pæn samt at hjælpe barerne med alt hvad de har brug for.

Erfaring er ikke et must, men erfaring som afrydder eller opfyldning hos større forretninger/lager er klart en fordel. Du skal kunne tale engelsk og være fyldt 18 år.

For begge jobs gælder det, at arbejdstiderne er skiftende over hele ugen, og der vil være mange weekendvagter og sene arbejdstider – sæsonen slutter den 1/11-2019.  Du skal kunne fremvise arbejdstilladelse, hvis du er fra et andet land.

Send din ansøgning & CV med foto til: barstaff@reffen.dk

Deadline for ansøgning er fredag den 1. Marts 2019, men vi indkalder til samtaler løbende. 

Vi glæder os til at høre fra dig.