Amedeo
INSTAGRAM
Følg med på ...

Search

Ansøg.

Madbod

Der er I øjeblikket ingen ledige madboder.

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er en foodtruck eller et containerkøkken på Reffen måske lige noget for dig.

Som en del af Reffen kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken med udsigt til vandet og indkapslet i Reffens afslappede atmosfære.

Det er vigtigt, at din bod er åben 7 dage om ugen i hele åbningsperioden. Reffen stiller en container til rådighed, men som madiværksætter skal du selv istandsætte din container og indrette den med køkken. På den måde bliver din container, præcis som du vil have den. Hvis du søger om en plads til en food trucks, så skal du have dit eget mobile køkken med.

Værksted / Butik

Vi har I øjeblikket én ledig container

Vi søger passionerede og talentfulde iværksættere: Du brænder for det, du laver og mangler et sted, hvor du både kan producere, udstille og sælge dit produkt. 

Man sagtens kan være flere om at dele et værksted, da det samtidig kan fungere som butik. En standardløsning for et værksted koster fra 2500kr/md.

På Reffen en bliver du en del af et kreativt og professionelt fællesskab med andre iværksættere, der brænder for det, de laver. Ligeledes får du mulighed for at udstille og sælge dine ting for gæsterne samme sted, som du producerer dit design/produkt.

I øjeblikket har vi én ledig container.

Bar Staff

Vi søger glade, udadvendte og hurtigarbejdende folk, der ELSKER at være i et dynamisk og sjovt miljø. Bartendererfaring er ikke et must – men erfaring fra caféer, restauranter, festivaler, street food-markeder eller lignende er en fordel.xxx. Du skal kunne tale både dansk og engelsk og være fyldt 23 år.

Arbejdstiderne er skiftende over hele ugen, og der vil være mange weekendvagter og sene arbejdstider – sæsonen slutter den 1/11-2019. 

Du skal kunne fremvise arbejdstilladelse, hvis du er fra et andet land.