Amedeo
INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for reffen_copenhagenstreetfood needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Følg med på ...

Search

Ansøg.
Ansøg.

Madbod

Vi søger i øjeblikket 2 food trucks med økologiske koncepter

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er en foodtruck på Reffen måske lige noget for dig.

Som en del af Reffen kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken med udsigt til vandet og indkapslet i Reffens afslappede atmosfære.

Det er vigtigt, at din bod er åben 7 dage om ugen i hele åbningsperioden. Hvis du søger om en plads til en food truck, så skal du have dit eget mobile køkken med.

Værksted / Butik

Vi har I øjeblikket én ledig container

Vi søger passionerede og talentfulde iværksættere: Du brænder for det, du laver og mangler et sted, hvor du både kan producere, udstille og sælge dit produkt. 

Man sagtens kan være flere om at dele et værksted, da det samtidig kan fungere som butik. En standardløsning for et værksted koster fra 2500kr/md.

På Reffen en bliver du en del af et kreativt og professionelt fællesskab med andre iværksættere, der brænder for det, de laver. Ligeledes får du mulighed for at udstille og sælge dine ting for gæsterne samme sted, som du producerer dit design/produkt.

I øjeblikket har vi én ledig container.

Bar staff & baransvarlig

Vi søger glade, udadvendte og hurtigarbejdende folk, der ELSKER at være i et dynamisk og sjovt miljø. Du skal kunne tale både dansk og engelsk og være fyldt 23 år. Du skal kunne fremvise arbejdstilladelse, hvis du er fra et andet land. 

Baransvarlig: I hver bar har vi en hovedansvarlig. Denne person, vil have ansvaret for at alle procedurer bliver fulgt, oplæring af nyt personale, produktkendskab, samt optimering og effektivisering af baren. Dette foregår i samarbejde med vores barmanager. For denne stilling er det vigtigt at du har erfaring fra lignende job, er god til at lede og delegerer, samt selv at tage aktivt del og være et godt eksempel for dine kollegaer.

Barstaff: Vi har 9 barer og hver bar har sit eget koncept og speciale udover et basissortiment. Derfor vil det være en fordel at du har et godt kendskab til enten øl, gin, vin, eller cocktails.

Vores barstaff  bidrager med engagement, input og er med til at skabe fantastisk atmosfære for både gæster og kollegaer. Vi er ikke bare en arbejdsplads, men et fællesskab og en familie som alle viser en personlig interesse for Reffen.

NB! ANSØGNINGSFRIST ER DEN 20.01.2020

Tjenere til selskaber

Foruden barer har vi også bordreservationer i nogle dedikerede områder for grupper og større selskaber. Her servicerer  gæster ved bordene, hvor de typisk har forudbestil mad og drikke forud. Reservationerne kan være fra 4 personer til 200 personer. Det er enten på vores store overdækkede terrasse eller i vores nye 1000m2 store kulturhus.

Til dette job, kræver det at du har erfaring fra restaurant eller cafe. Vi forventer ikke du er sommelier, men kendskab til vine vil være en fordel. Som tjener har du en tættere kontakt til gæsten/selskabet og en del af jobbet er fortælle om vores historie,  koncept og Reffen’s mange muligheder.

KVALIFIKATIONER:

  • Du skal kunne forstå og tale dansk og engelsk – og et tredje sprog vil være en fordel, da vi har mange turister.
  • Du skal være minimum 20 år som barstaff/tjener og 25 år, som baransvarlig.
  • Erfaring fra lignende stillinger.

NB! ANSØGNINGSFRIST ER DEN 20.01.2020