Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Ansøg.
Ansøg.

Madbod

Vi har ingen ledige containere

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er en foodtruck på Reffen måske lige noget for dig.

Som en del af Reffen kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken med udsigt til vandet og indkapslet i Reffens afslappede atmosfære.

Det er vigtigt, at din bod er åben 7 dage om ugen i hele åbningsperioden.

Der er ingen ledige containere i øjeblikket. Du er velkommen til at sende en ansøgning alligevel. Vi gemmer den og kontakter dig, hvis det bliver relevant

Værksted / Butik

Vi har I øjeblikket én ledig container

Vi søger passionerede og talentfulde iværksættere: Du brænder for det, du laver og mangler et sted, hvor du både kan producere, udstille og sælge dit produkt. 

Man sagtens kan være flere om at dele et værksted, da det samtidig kan fungere som butik. En standardløsning for et værksted koster fra 2500kr/md.

På Reffen en bliver du en del af et kreativt og professionelt fællesskab med andre iværksættere, der brænder for det, de laver. Ligeledes får du mulighed for at udstille og sælge dine ting for gæsterne samme sted, som du producerer dit design/produkt.

I øjeblikket har vi én ledig container.

Tjenere til selskaber

Foruden barer har vi også bordreservationer i nogle dedikerede områder for grupper og større selskaber. Her servicerer  gæster ved bordene, hvor de typisk har forudbestil mad og drikke forud. Reservationerne kan være fra 4 personer til 200 personer. Det er enten på vores store overdækkede terrasse eller i vores nye 1000m2 store kulturhus.

Til dette job, kræver det at du har erfaring fra restaurant eller cafe. Vi forventer ikke du er sommelier, men kendskab til vine vil være en fordel. Som tjener har du en tættere kontakt til gæsten/selskabet og en del af jobbet er fortælle om vores historie,  koncept og Reffen’s mange muligheder.

KVALIFIKATIONER:

  • Du skal kunne forstå og tale dansk og engelsk – og et tredje sprog vil være en fordel, da vi har mange turister.
  • Du skal være minimum 20 år som barstaff/tjener og 25 år, som baransvarlig.
  • Erfaring fra lignende stillinger.

NB! ANSØGNINGSFRIST ER DEN 20.01.2020