Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Ansøg.
Ansøg.

Bartendere, baristas og tjenere

Vi søger glade, udadvendte og hurtigarbejdende folk, der ELSKER at være i et dynamisk og sjovt miljø. Du skal kunne tale både dansk og engelsk og være fyldt 20 år.

Bartender og baristas: Vi har 7 barer og en kaffebod og hver bar har sit eget koncept og speciale udover et basissortiment. Derfor vil det være en fordel at du har et godt kendskab til enten øl, vin, cocktails eller kaffe

Vores team:  bidrager med engagement, input og er med til at skabe fantastisk atmosfære for både gæster og kollegaer. Vi er ikke bare en arbejdsplads, men et fællesskab og en familie som alle viser en personlig interesse for Reffen.

NB! ANSØGNINGSFRIST ER DEN 08.07.2021

Bar runners, rengøring & bygningspersonale

Den nye sæson på Refshaleøen er skudt i gang.  Vi er i gang med 4. sæson af nordens største street food marked med masser af god stemning, fantastisk musik og fænomenal street food. Vi leder nu efter personale til forskellige teams, som har lyst til at blive en del af vores uhøjtidelige, sjove og travle arbejdsplads. Du skal være en udadvendt, energisk og selvkørende person, som altid tager dit bedste humør med på arbejdet.

BAR RUNNERS
Vores 7 barer har hver deres unikke koncept. Vi forventer derfor at du har erfaring og viden om, hvordan du som bar runner bedst kan støtte og hjælpe baren. Tidligere erfaring er et plus.

 

RENGØRINGSPERSONALE
12.000 m2 skal holdes pænt med et sæt skarpe øjne – du vil selvfølgelig være en del af et større team, hvor I hjælper hinanden med at holde området pænt og rent. Du får en fantastisk arbejdsplads i de bedste omgivelser med byens absolut bedste solnedgang. Tidligere erfaring er et plus.

 

RUNNERS TEAM LEAD
Du vil være ansvarlig team lead for ovenstående to teams. Det kræver fokus, kontrol og erfaring med at jonglere mange opgaver og folk – men alting kan ske med god stemning og højt humør. Tidligere erfaring fra festival, konference og store lokaler er et must samt erfaring som teamleder.

BYGNINGSPERSONALE
Reffen er et stort sted, hvor der altid er noget at reparere. Vi mangler derfor gode hænder til at hjælpe os med at bygge sjove, skøre ting – Reffen skal nemlig være unikt og interessant fra alle vinkler. Dit arbejde kan bestå af at bygge en ny terrasse, bar eller madbod til mindre ting som at male møbler.

 

GÆLDER FOR ALLE STILLINGER

Du skal forstå og tale flydende engelsk. Dansk og/eller andre sprog er et plus. Du skal være min. 20 år som rengøring/bar runner og min. 25 år som team lead og bygningspersonale. Du skal have erfaring fra lignende stillinger

 

ANSØG

Send din ansøgning til barstaff@reffen.dk med dit CV og nogle ord om dig selv. Mærk titlen på stillingen i emnefeltet f.eks. ”Bar Runner”
ANSØGNINGSDEADLINE: 8. juli 2021

Madbod

Der er i øjeblikket ingen ledige madboder

Reffen er en legeplads for iværksættere, hvor kokke og kreative ildsjæle kan dyrke deres store passion for gastronomi og godt håndværk. Vi udvikler i fællesskab den københavnske madscene med personer, der går med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning.

Der er i øjeblikket ingen ledige madboder